Rrjetat

Rrollo rrjeta Taflay System eshte nje produkt sa cilesore edhe i thjeshte per tu montuar. Rrjeta eshte prodhim cilesor italian ndersa kiti i rrjetes mundeson nje montim te thjeshte dhe te shpejte.

Gama e ngjyrave te profileve te rrjetes eshte e bazuar ne komplet ngjyrat e Alumil Albania.