Parimi themelor i Taflay System është që produktet tona të jenë sa më efikase duke përdorur si lëndë të parë vetëm produkte të kualitetit të lartë të prodhuesve europian, duke siguruar që produkti ynë final të jetë i një cilësie të pakrahasueshme në tregun lokal.

PANELE

Mirë se vini në një botë ku eleganca takon qëndrueshmërinë. Panelet tona PVC dhe alumini transformojnë pamjen estetike të ambientit tuaj, duke ofruar një rezistencë dhe jetëgjatësi të pashembullt. Ato integrohen lehtësisht me çdo stil dhe funksionalitet, duke bërë të mundur që të përshtaten me çdo ambient modern, si në shtëpi ashtu edhe në zyrë.

LAMELA

Grilat tonë ofrojnë mbrojtje të shkëlqyer dhe përmirësojnë estetikën e ndërtesave. Grilat e aluminit janë të lehta, rezistente ndaj korrozionit dhe ideale për kushte të ndryshme atmosferike, ndërsa grilat e çelikut janë veçanërisht të fortë dhe sigurojnë mbrojtje të lartë. Këto grila janë zgjedhje ideale për aplikime rezidenciale dhe komerciale.

INDUSTRIA E PANELAVE

PANELA PVC

Panelet tona PVC jo vetëm që themelojnë tërheqjen estetike të hapësirës suaj, por gjithashtu ofrojnë përforcim dhe jetëgjatësi të pakrahasueshme.

Të krijuara me saktësi dhe inovacion, këto panele ndërthurin stilin me funksionalitetin, duke u bërë zgjedhja perfekte për çdo shtëpi apo zyrë moderne.

PANELA ALUMIN

Panelet tona të aluminit janë krijuar për të u integruar harmonikisht me çdo stil, duke ofruar një balanc të përkryer midis formës dhe funksionalitetit.

Ato përmirësojnë estetikën e hapësirës, sigurojnë qëndrueshmëri të lartë dhe janë zgjedhja ideale për elegancë dhe stil në shtëpitë dhe ambientet e punës.

PANELA SANDWICH

Përmirëso projektet tuaja me panelat e sanduiçit PVC. Panelat tonë ofrojnë qëndrueshmëri dhe fleksibilitet, duke i bërë ato të përshtatshme për instalime në shkallë të lartë.

Me instalim të lehtë dhe vetitë e shkëlqyera të izolimit, ato sigurojnë njëkohësisht forcë dhe komoditet.

INDUSTRIA E LAMELAVE

LAMELA ALUMIN

Siguria dhe estetika bashkohen në grilat tona të aluminit, duke ofruar zgjidhjen ideale për të rritur efikasitetin, për të ulur zhurmën dhe për të përmirësuar pamjen e pronave komerciale dhe private.

LAMELA ÇELIK

Grilat e çelikut ofrojnë siguri të lartë, qëndrueshmëri dhe mbrojtje të pakrahasueshme, duke u bërë zgjedhja më e mirë për aplikime industriale dhe komerciale pa kërkuar mirëmbajtje.

Na Kontaktoni

Taflay system | ALBANIA

Taflay system | MONTENEGRO

DOO alumil