LAMELA

ALUMIN

Siguria dhe estetika bashkohen në grilat tona të aluminit, duke ofruar zgjidhjen ideale për të rritur efikasitetin, për të ulur zhurmën dhe për të përmirësuar pamjen e pronave komerciale dhe private.

ÇELIK

Grilat e çelikut ofrojnë siguri të lartë, qëndrueshmëri dhe mbrojtje të pakrahasueshme, duke u bërë zgjedhja më e mirë për aplikime industriale dhe komerciale pa kërkuar mirëmbajtje.