LAMELA ALUMIN

Në një epokë ku siguria dhe tërheqja estetike shkojnë dorë për dore për bizneset, grilat e aluminit dallohen si një zgjidhje e gjithanshme. Këto barriera të forta ofrojnë më shumë se thjesht mbrojtje; ato përmirësojnë tërheqjen vizuale të pronave komerciale duke kontribuar në efikasitetin e energjisë dhe reduktimin e zhurmës. Ky udhëzues gjithëpërfshirës shqyrton përfitimet e shumëanshme të grilave prej alumini, duke eksploruar ndërtimin, llojet dhe veçoritë e tyre që i bëjnë ato një shtesë të domosdoshme për çdo biznes.

LAMELA 43

DIMENSIONET

NGJYRAT

LAMELA 77

DIMENSIONET

NGJYRAT

ILUSTRIME