LAMELA ÇELIK

Siguria, qëndrueshmëria dhe mbrojtja garantohen nga grilat e izoluara të çelikut.
Për më tepër, ky produkt karakterizohet nga qëndrueshmëri e lartë, pa asnjë nevojë për mirëmbajtje.

Lloji më i popullarizuar i dyerve të grilave për aplikime industriale dhe komerciale, çeliku është i fortë dhe i qëndrueshëm për të mundësuar arritjen e përmasave shumë të mëdha dhe është gjithashtu konkurrues si material ndaj opsioneve të tjera. Çeliku si material mund të manipulohet në formë dhe madhësi për t’iu përshtatur kaq shumë përdorimeve në ndërtesa.

LAMELA 77

DIMENSIONET

*Gjatësia sipas preferencës.

 
 

 

 

NGJYRAT